Svet-Stranek.cz
Drago-Baloo-Denny-Hall

Miky:

Miky



Miky z Pernštejnského podhradí
- jezevčík standard drsnosrstý
- černý s pálením
- narozen 7.5.2020
- chrup úplný, skus nůžkový
- hrudník 43cm, váha 9,00kg
- Oi/LS2Y2/5-DRS

Chovný pes
Krajský vítěz
Vítěz třídy
2x Výborný
2x Velmi dobrý
ZN - obstál, 84 bodů, 19vteřin, 4/4
BZ - I.cena, 86 bodů
ZV - I.cena, 184 bodů, 2.místo 4/4

Otec: Tamarillo z Gniazda Fiesty
(Resole della Val Vezzeno x Tosia Montegris)
Matka: Caja z Pernštejnského podhradí
(Gustl vom Gamperhof FCI x Dáša Horalka)





Klubová výstava Konopiště

20.6.2021 - v neděli se Miky zúčastnil své první výstavy, klubové na Konopišti. Ve třídě mladých získal od pana rozhodčího Adama hodnocení VELMI DOBRÝ.
Posudek: černě pálený pes, skus nůžkový, chrup úplný, obvod hrudníku 43 cm, oko tmavé, pěkná srst, v pohybu užší přední končetiny s lehce volnými lokty.




- foto - BIBI salón, děkujeme, i za úpravu srsti :)

Srpen 2021





Krajská výstava

V neděli 19.9.2021 jsem se s Mikym zúčastnila krajské výstavy v Uhřiněvsi. Od paní rozhodčí Miky získal hodnocení: Výborný 1, Vítěz třídy, Krajský vítěz (posudek: 16-ti měsíční pes, dobré hlavy, správné ucho i oko, dobrá horní linie, pěkné předhrudí a hrudník, pevné končetiny, typická srst. Plnochrupý, skus nůžkový).
V závěrečkách Miky neuspěl, vyhráli trpaslíci :), gratulujeme.
Za úpravu srsti děkujeme paní Roubínkové z Podháje!




Oblastní klubová výstava jezevčíků

V sobotu 25.9.2021 jsem se s Mikym zúčastnila Oblastní klubové výstavy jezevčíků, která byla součástí XX.Oblastní výstavy loveckých plemen Džbán. Přihlášeno bylo celkem 104 jezevčíků. Ve dvou výstavních kruzích posuzoval pan rozhodčí Adam a paní rozhodčí Přibáňová. Součástí výstavy byla i bonitace, kterou posuzovala Hana Spalová a Alena Auerbach. Miky v mezitřídě získal hodnocení VÝBORNÝ 2 s krásným posudkem (černý pes s pálením, rovný hřbet, správné úhlení v obou partiích, kvalitní osrstění, klidná povaha). O prvním místě rozhodla prezentace. Při bonitaci se také líbil a stal se KANDIDÁTEM CHOVU (chrup úplný, skus nůžkový, obvod hrudníku 43 cm, barva oka tmavá, standardní černý s pálením, ideální průběh hřbetní linie, krátký krok vzadu, silná kostra, vyrovnaná povaha, 9,00 kg, vybrán, kandidát chovu), máme radost :)



ZN OMS Praha západ

V sobotu 9.10.2021 se Miky zúčastnil Zkoušek nováčků (Zkoušky norování), které pořádala Praha západ. Už při nácviku to Mikymu šlo, tak jsme doufali v pěkný výsledek.. a povedlo se. Miky získal samé 4, maximální počet bodů 84 a OBSTÁL. Zkoušek se zúčastnilo 6 psů, semé 4 měli dva :)

Barvářské zkoušky


V neděli 24.10.2021 byl Miky přihlášen na Barvářské zkoušky, které pořádal OMS Praha západ. Přihlášeno bylo 12 psů různých plemen. Honza vylosoval číslo 7. Mikymu se zkoušky vydařily moc pěkně, dokončil v I.ceně, s 86 body, na krásném čtvrtém místě, jako nejlepší malé plemeno, první tři místa obsadili ohaři.
(vodění - na řemeni za 4, odložení - na řemeni za 4, práce před barvou - šoulačka za 4, barva - vodič za 3, bohužel jednou sešel po stopě živé zvěře).


Duben 2022


Zkoušky vloh

V sobotu 30.4.2022 se Honza s Mikym zúčastnil zkoušek vloh pořádaných Prahou západ ve Svrkyni. Na zkoušky bylo přihlášeno 14 ohařů a 8 psů ostatních plemen. Honza si ke své nelibosti vylosoval číslo 1 ve skupině ostatních plemen. Nakonec se ale ukázalo, že to byl dobrý los, Miky měl pěkný terén, počasí i zvěř. Zkoušky nakonec dokončil se čtyřkami, vodění měl na řemeni, a tak získal 184 bodů, I. cenu a 2.místo. Touto úspěšnou zkouškou splnil i poslední podmínku chovnosti. Máme radost. V neděli 1.5. jel Honza do Svrkyně znovu, tentokrát jako rozhodčí podzimních zkoušek :)



Miky se stal CHOVNÝM PSEM :))


WUT světové výstavy a klubová výstava

V sobotu a v neděli 11. a 12.6.2022 se konaly na Konopišti dvě výstavy jezevčíků. Každý den bylo přihlášeno kolem 500 špagetek. V sobotu jsme se bohužel ze zdravotních důvodů našeho Mikouška nezúčastnili, v neděli Miky nastoupil ve třídě otevřené. Od polské paní rozhodčí Iny Malecké získal hodnocení VELMI DOBRÝ 4, s pěkným posudkem.
Posudek: pes dobré velikosti, s pěknou hlavou, dobrým krkem, pěknou horní i spodní linií, dobrým předhrudím i hrudníkem, při pohybu s užším předním chodem, pes s výbornou kvalitou srsti. Obvod hrudníku 44cm, barva oka tmavá, chrup úplný, skus nůžkový.


Srpen 2022
návštěvníků stránky
celkem175 263
tento týden164
dnes9